FORMULARI D'INSCRIPCIÓ COM A SOCI

Per una petita quota de 10.00 al mes seràs soci de "Sa Casa de Menorca a Mallorca" . De ple dret i obtenint així tots es avantatges per a tu i sa teva família directa.  

Pertanyeràs a un grup d'amics menorquins residents a Mallorca i participaràs en ses activitats culturals, lúdiques o festives que es realitzen. A més, ens ajudaràs a promoure i mantenir sa cultura de nostra volguda 'Roqueta' en aquesta Illa germana que ens ha acollit.

Emplena i envia es formulari amb ses teves dades. En breu rebràs un qüestionari per a reenviar-nos i amb això ja formaràs part de sa nostra associació. Rebràs ses nostres comunicacions periòdiques i podràs participar de ses activitats des "Teu raconet menorquí a Mallorca" .

¡¡Benvingut ¡¡¡

SA NOSTRA CORAL

No hi ha dubte que a es menorquins ens agrada cantar. Sa música i ses cançons formen part de sa nostra vida i aprofitem qualsevol ocasió per demostrar-ho. Per això, sa nostra associació compta amb una Coral; formada per socis que gaudeixen cantant i mostrant a Mallorca, sa riquesa musical de sa nostra estimada "roqueta".

Ens reunim una vegada per setmana per assajar i realitzem concerts per diversos indrets de Mallorca, Menorca o fins i tot a sa península.

Es nostro repertori és variat, i encara que predominen ses cançons menorquines, també disfrutam cantant ses cançons de sempre”. Oferim recitals adequant ses cançons a cada tipo de concert i públic.

També estam posant en marxa un nou grup musical, amb instruments de corda i amb un repertori de cançons de 'anar a vega' .  Dit d'una altra forma i que segur molts comprendreu, un repertori com és de 'És Cau' 

 

Sa Coral de la Casa de Menorca, té un CD editat, amb sa col·laboració especial de baríton menorquí Lluís Sintes i sa direcció musical de Glòria Berón. Es qual pots adquirir per una mòdica donació, enviant una petició a es nostre correu electrònic hola@casademenorca.com

També pots escoltar sa nostra música a es nostre canal de YouTube/Casa de Menorca en Mallorca

Si t'agrada cantar, només necessites inscriure't com a soci i apuntar-te a sa nostra Coral. ¡¡¡.

¡ ENS AGRADA CANTAR !

TOP