FORMULARI D'INSCRIPCIÓ COM A SOCI

Per una petita quota de 10.00 al mes seràs soci de "Sa Casa de Menorca a Mallorca" . De ple dret i obtenint així tots es avantatges per a tu i sa teva família directa.  

Pertanyeràs a un grup d'amics menorquins residents a Mallorca i participaràs en ses activitats culturals, lúdiques o festives que es realitzen. A més, ens ajudaràs a promoure i mantenir sa cultura de nostra volguda 'Roqueta' en aquesta Illa germana que ens ha acollit.

Emplena i envia es formulari amb ses teves dades. En breu rebràs un qüestionari per a reenviar-nos i amb això ja formaràs part de sa nostra associació. Rebràs ses nostres comunicacions periòdiques i podràs participar de ses activitats des "Teu raconet menorquí a Mallorca" .

¡¡Benvingut ¡¡¡

FES-TE SOCI

des teu raconet menorquí a Mallorca

SER SOCI DE SA CASA DE MENORCA A MALLORCA

Ser soci de Sa Casa de Menorca a Mallorca vol dir pertànyer a un grup d'amics menorquins residents a Mallorca i participar en ses activitats i esdeveniments que realitzam.

Sent soci podràs aportar ses teves preferències i inquietuds en aquesta associació que cerca sa reunió entre menorquins i sa promoció de sa cultura menorquina en aquesta illa germana que ens ha acollit.

Y, aunque muchas de las actividades que realizamos están abiertas al público, ser socio te dará preferencias y otras ventajas especiales . Como asistir a las Asambleas, tener pleno derecho a voto en las decisiones societarias o participar en la Junta de Gobierno, si lo deseas. 

Rellena el formulario que encontrarás en esta página y únete a " Tu Rincón Menorquín en Mallorca".

¡¡Te esperamos!!

testimonis

Noltros som socis des de fa molts anys. Hem fet bons amics i ens ho passam molt bé en ses activitats que solen fer. Recomanem a tots els menorquins que s'apuntin, com més siguem més xalarem.

CATALINA Y ONOFRE

Socis
Quan vaig arribar a Mallorca em vaig apuntar a s'associació i m'he trobat amb molts menorquins que vivim a Palma. Fins i tot m'he trobat amb amics que feia temps que no veia.

ANTONIA OBRADOR

Soci
Si ets menorquí resident a Mallorca o ets simpatitzant de Menorca, recoman que t’apuntis a aquesta associació. Participaràs en activitats lúdiques i culturals, faràs amics i estaràs connectat a sa teva estimada roqueta, d'una manera o d’una altra.

MIGUEL PONS

Soci

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Per una petita quota de només 8 € al mes, tu i sa teva família directe sereu socis de ple dret, gaudint aixi de ses avantatges. Formaràs part des nostro grup d'amics i podràs participar a ses activitats des teu "racó menorquí a Mallorca"

Emplena ses teves dades personals i envia'ns es formulari. De seguida rebràs un breu qüestionari per completar. Amb això, ja formaràs part de sa nostra associació, rebràs ses nostres comunicacions periòdiques i podràs participar de ses nostres activitats i avantatges.

¡¡Benvingut ¡¡

TOP