FORMULARI D'INSCRIPCIÓ COM A SOCI

Per una petita quota de 10.00 al mes seràs soci de "Sa Casa de Menorca a Mallorca" . De ple dret i obtenint així tots es avantatges per a tu i sa teva família directa.  

Pertanyeràs a un grup d'amics menorquins residents a Mallorca i participaràs en ses activitats culturals, lúdiques o festives que es realitzen. A més, ens ajudaràs a promoure i mantenir sa cultura de nostra volguda 'Roqueta' en aquesta Illa germana que ens ha acollit.

Emplena i envia es formulari amb ses teves dades. En breu rebràs un qüestionari per a reenviar-nos i amb això ja formaràs part de sa nostra associació. Rebràs ses nostres comunicacions periòdiques i podràs participar de ses activitats des "Teu raconet menorquí a Mallorca" .

¡¡Benvingut ¡¡¡

PREST TORNARAN SES ABRAÇADES , o almenys aquest és es nostre desig per s´Any Nou 2021 que volem compartir amb tots voltros. Mentrestant, cuidar-vos molt i celebrau es Cap d’any amb seguretat. Cal mantenir-se sa perquè es pròxim any puguem disfrutar de sa tornada a sa normalitat. Feliç i Millor 2001
Ens complau mostrar-vos sa nova web de Sa Casa de Menorca a Mallorca. En s’actual Era Digital hem d’aprofitar tots es avantatges que ses noves tecnologies ens ofereixen. Per això i malgrat comptar amb pocs fons, es llançament de sa nova web CASADEMENORCA.COM ha tingut prioritat per a s’actual Junta de Govern. Ara tenim es
TOP